Spreken

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Spreken

In onze mondiale wereld van vandaag komen leerlingen en studenten via verschillende media en op verscheidene manieren in contact met de Engelse taal.  Ook in ons onderwijs, zowel secundair als hoger, is meertaligheid een belangrijke doelstelling.  Spreek- en gespreksvaardigheid zijn dan ook twee belangrijke competenties binnen de eindtermen.

Om Engels te spreken moet je, naast motivatie en spreekdurf, ook  beschikken over een voldoende uitgebreide woordenschat en spraakkunst en communicatieve vaardigheden.

Ben je op zoek naar een vakspecifieke bijlesleerkracht die je kan helpen met het opbouwen van je woordenschat en die je kan begeleiding in het ontwikkelen van je communicatieve vaardigheden, neem dan contact op met Bijleskantoor StudieCo.  Onze bijlesleerkrachten en studiebegeleiders werken regionaal.  In samenspraak bepaalt u hoe frequent en waar de lessen zullen doorgaan.

5
Gemiddeld: 5 (1 stem)